Mijn Passie, mijn droom...…..

 

Al zolang als ik mij herinner, word ik blij van het geven van cadeautjes. Niet persé in de vorm van materie, maar meer nog in de vorm van een lach, een traan, een moment van onvoorwaardelijke aandacht, een fijne onbezorgde dag of een liefdevolle knuffel.

Ik voel mijn innerlijke warmte gloeien als ik  mee mag lopen vanuit vertrouwen op het pad van de ander en deelgenoot kan zijn van een innerlijke groei en herontdekken van innerlijke wijsheid bij de ander. Dit zijn cadeautjes, die ik mag ontvangen.

Verbinden met de ander, maar zeker ook met Al dat is. Natuur heeft daarbij voor mij een Magische kracht.  Mijn Passie, mijn levensenergie is onlosmakelijk verbonden met Natuur, Moeder aarde.

Ik heb met de nodige levenslessen mogen vallen en opstaan en mijn geloof en vertrouwen in mijn innerlijke kracht kunnen herontdekken. 

 

"Paschasia hoeve" is mijn droom, mijn Passie.

Een plek in een natuurlijk landschap waar mensen elkaar ont-moeten, kunnen overnachten, de verbinding met Moeder aarde herinneren en zichzelf durven aanschouwen en Zijn.

 

Een buitenleven "Back to the Nature" waar je de rijkdommen van jouw leven kunt oprapen door inzicht te verwerven in jouw prachtige Zijn.

Verbinding met je Passie, jouw mooie eigenschappen en de kracht van jouw totale mens-zijn.

Een plek waar je tot rust kunt komen, in je kracht gaat staan, uit je schaduw komt en gaat LEVEN.

Deze plek zal ik samen met mijn geliefde Ron creëren. Wij zullen onze Passies en talenten inzetten samen met anderen, die vanuit hun levenswijsheid en talenten workshops komen verzorgen, ceremonies begeleiden, rituelen uitvoeren, muziek maken en al wat zich aandient in de Flow.

Leven in het moment...…….

 

Een burn-out, depressie, gecompliceerde rouw, overbelaste mantelzorger en al wat denkbaar is schreeuwt om ME- time; Tijd voor jezelf, ruimte om te voelen en ervaren. In het "Hier-en-NU" leven.

 

De plek is er al. De boerderij staat er al. Mijn passie is volop aanwezig.

Waar? Wanneer? Hoe?

Ik heb het antwoord niet. Ik vertrouw.

Tot het moment daar is, wordt mijn passie gevoed door het delen van vrouwencirkels, Namasthée bezoeken, kaartleggingen en al wat je kunt lezen op mijn website. 

De donaties, die benoemd worden per activiteit, zijn bestemd om de "Paschasia hoeve" te laten opbloeien. Vanuit het "droomzaad" naar de knop om in eigen tempo uit te bloeien tot een Passiebloem.