Jij en ik , samen-zijn

Gehoord willen worden is een menselijke behoefte. Wanneer iemand de tijd voor je neemt om echt te luisteren, voel je je gehoord en bevestigd in je bestaan. Ik kan jou dus geen mooier cadeau doen dan door oprecht naar je te luisteren.

 

Heb jij behoefte aan een luisterend oor?

Wil je ongedwongen Samen-Zijn, waarbij niets hoeft, maar er ruimte is voor welk onderwerp dan ook?

Vraag jij je af wat Natuur-coaching inhoudt en voor jou kan betekenen?

 

Naast de vrouwencirkels, workshops en bijeenkomsten vanuit Co-creatie wil ik jou 1 op 1 ont-moeten met een invulling, die bij jou past.

 

Namasthée drinken bij jou op de bank? Buiten de deur met thee en een koekje? Wandelend door de natuur met aandacht voor Al dat is?

Een kaartlegging, waarbij "Jouw Ziel" aan het woord mag komen?

Bespreek de mogelijkheden, zodat we samen kunnen kijken wat bij jou aansluit.

 

Namasthée bij mij of bij jou op de bank

Ongedwongen thee drinken  (of koffie als je dat liever hebt) in huiselijke sfeer. Jij vertelt, ik luister. Samen op de bank of aan de keukentafel. Geen onpersoonlijk of onbekend terrein, maar gewoon bij jou (of bij mij) thuis.

Samen in gesprek over dat wat jou bezig houdt.  Samen kijken naar mogelijkheden in plaats van te malen en rondjes te blijven draaien in je hoofd. Door je gedachten, worstelingen, ideeën of verdriet te delen, ziet je dag er kleurrijker uit. Het lucht op, geeft je ruimte. We gaan jouw passie voor het leven aanwakkeren.

 

Mijn bezoek aan jou zal ongeveer 2 uur duren. We kijken daarbij niet op de klok. 

Minimale donatie € 30,- met daarbij eventueel vergoeding voor reiskosten als ik langer dan een uur dien te rijden om jou te bezoeken.

 

Spreek je liever op een andere locatie af?  We kunnen dit samen bespreken en elkaar "Daar" ont-moeten.

 

NAMASTÉ     "Ik zie je, ik hoor je, ik respecteer je"

 

Natuur coaching iets voor jou?

Natuur is een prachtig fenomeen. De rust, maar ook de mooie lessen , antwoorden en metaforen, die we krijgen van het landschap, waar we doorheen wandelen. Je zult positief verrast zijn om te ervaren, wat de omgeving je vertelt over.... Jezelf. Een nieuwe ervaring wellicht. Alle wijsheid zit in jou. Door te zijn met en in de natuur zullen we door gesprek, maar eventueel ook door opdrachten of rituelen jouw innerlijke wijsheid aanspreken. Jij weet zelf de antwoorden op jouw vragen. Ik help je erbij om te her-inneren, te her-kennen en te erkennen.

 

Mijn opleiding tot Natuurcoach was een verrijking voor mezelf. Deze wijsheid wil ik graag met jou delen.

 

Ik ken in Brabant meerdere mooie wandelgebieden waaronder de Bakelse Bossen, de Stippelberg, de Peel en Stiphoutse bossen. Strabrechtse Heide en Buntven hebben weer een totaal andere uitstraling, waarbij ieder seizoen haar pracht met trots aan ons toont.

 

Een natuurcoaching duurt tussen 1,5 en 2 uur, waarbij we op locatie afspreken.

Als jij in jouw omgeving een favoriete natuurplek hebt, kom ik graag naar je toe.

 

Jouw donatie € 35,- met daarbij eventueel een vergoeding voor de reiskosten als ik langer dan een uur onderweg ben naar de afgesproken plek. 

 

Kaartlegging 

~ Orakel Reading ~

Een kaartlegging is een bijzondere en persoonlijke manier om inzichten te krijgen omtrent jouw levensvragen. 

 Hoe? Waarom? Waardoor? De kaarten laten je de weg van jouw Ziel zien.

Ik mag gebruikmaken van een grote diversiteit aan kaartendecks. Samen kiezen we 1 of meerdere decks uit, die aansluiten bij jouw en mijn energie op dat moment.

Een legging neemt zo'n 2 uur in beslag. We kijken niet op de klok.

Dit kan bij jouw thuis, waarbij jouw energie sterk aanwezig is of juist bij mij, waar de omgeving voor jou onbekend, maar sfeervol en rustgevend zal zijn. Beide opties mogelijk en waardevol.

 

Jouw donatie € 35,-  met daarbij eventueel vergoeding voor de reiskosten  als ik langer dan een uur reistijd besteed.