Ik, Pascale                        Welkom op mijn site!

Mijn naam is Pascale Peeters. Ik loop nu 53 jaar op deze mooie aardbol met een drive om mezelf en de ander vreugde te schenken, te genieten van het leven en om antwoorden te vinden op levensvragen. Nieuwsgierigheid naar de kracht van het leven, de beweegredenen van ieder, de loop van het leven en de invloed, die je daar wel of juist niet op hebt.

Na 2 jaar de opleiding creatieve therapie dans gevolgd te hebben, verkoos ik om als psychiatrisch verpleegkundige dichter bij de cliënt/ bewoner te willen zijn in zijn dagelijkse leven. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de dieper liggende kracht van mijn medemens. Werkend als sociotherapeut in de verslavingszorg en later als sociaal cultureel werker en maatschappelijk ouderenwerker heb ik veel bijzondere mensen mogen ontmoeten.

Momenteel ben ik werkzaam bij LEVgroep Helmond en verzorg ik trainingen en bijeenkomsten waaronder "Vrouw kom op voor jezelf", "Uit de schaduw van een ander", "Spreid je vleugels" en "Ontmoeten vanuit rouw".

Naast Verlieskunde (post HBO in 2006) heb ik vorig jaar mijn natuurcoach opleiding bij Smaragd afgerond.

 

Of dit alles in de lijn ligt met dat wat ik ooit wilde worden? Nee, als kind en jonge vrouw wilde ik maar één ding; Moeder worden. Ik ben moeder van 3 inmiddels jong volwassen kinderen en  trotse oma van mijn pareltjes, Aymee en Finn.