Co-creatie voor persoonlijke groei

Om jouw Passie voor het Leven te voeden, zodat je tot bloei kunt komen, werk ik samen met bijzondere inspirerende "collega's".  Ieder met een eigenheid om haar of zijn steentje bij te dragen aan een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden , zodat talenten gebundeld worden en er gericht gekeken kan worden wat passend is voor jou.

 

Geen concurrentie, maar ieders kwaliteiten op een waardevolle wijze, vanuit Passie samen brengen en inzetten.

 

Wie en wat weet jouw nieuwsgierigheid aan te wakkeren?

Hieronder een voorstelrondje van de Co-creators.

 

AangeNAAM

Ron van der Sterren

Compassie4life

 

Holistisch Therapeut, waarbij zijn Passie vloeit vanuit zijn voorliefde voor o.a.  Traditionele Chinese geneeskunde, Oude culturen met de oeroude kennis zoals Sjamanisme, het collectieve bewustzijn en cellulaire geneeskunde .

Gezondheid op lichamelijk, psychisch en spiritueel/ Zielsniveau worden gevoed door het verkrijgen van inzichten en het opheffen van blokkades.

Acupunctuur , cupping, plantmedicijnen (zoals o.a. Rapé, Bobinsana, African Dream root) , krachtdieren, smudgen, ceremonies en rituelen. Een greep uit de gereedschapskist van Ron.

Voedingsleer (met als basis Chinese en Cellulaire geneeskunde) en leefgewoonten zijn essentieel en worden meegenomen in de Holistische benadering.

 

 

Het Eibernest

De plek voor scharrelmensen, waar Marjan samen met vrijwilligers vanuit haar natuurlijke drive een inspirerende plek creëert. Verbinden met de natuur en met  je eigen natuur staat centraal.

 2020 wordt het 3de jaar, dat Ron (mijn geliefde) en ik een tent " bewonen" op de EiberWij en werkzaam zijn op het Eibernest als vrijwilliger.  

Vanaf 2020 ga ik niet alleen voor anderen, maar ook voor eigen evenementen de Yurt inrichten en de buitenkeuken als Samen-komen introduceren.

Neem gerust een kijkje op www.heteibernest.nl

 

 

D's Al.

 "reis naar innerlijke vrijheid"

Dees is muzikant vanuit haar Zijn. Haar interesse voor geluid, muziek, trillingen en frequenties hebben haar naar de Fonoforese geleid.

Omdat alle materie bestaat uit trillingen en frequenties ( dus onze lichamen ook) is voor haar  het genezen met frequenties een logische en vriendelijke manier.

We moeten echter zelf ook meewerken aan genezing en gezondheid.
Daarom heeft Dees  ademhalingstechnieken/ bewustzijnsmeditatie en fonoforese samen gevoegd. Fonoforese is de behandeling van mensen en dieren met geluidsfrequenties door middel van speciale stemvorken.
Het is een subtiele maar krachtige manier om de balans en harmonie van lichaam, geest en ziel te herstellen.

Op het Eibernest verzorgt Dees Vipassana groepsmeditaties, waar ik graag bij aansluit.

Daarnaast heeft D's het inspirerende boek "Achter het woord" geschreven, waarbij muziek ( bijbehorende CD) het geschreven woord op een unieke manier bekrachtigt. Of is het andersom? Bekrachtigt het geschreven woord de diepgang van de muzikale klanken.

Interesse? Neem eens een kijkje op haar website: www.muziekal.nl